Bejegyzések a(z) ‘epic’ címkével

Páva Zoltán polgármester Facebook pina lájkolás

2010 május 6

Páva lájkolja. De mit? Hát a pinát. Meg persze Komlót. De ki a tököm az a Páva Zoltán? Hát Ő Komló nagy becsben tartott polgármestere.

Screenshot, Páva Zoltán Facebook pina lájkolásáról:

Páva Zoltán polgármester Facebook pina lájkolás

Páva Zoltán polgármester Facebook pina lájkolás

No, hát istenem. Ő is férfiember. Szereti a pinát, a pina is szereti Őt és hát miért ne közölhetné ezt ország világgal. A politikus is ember és egy Facebook használó politikus az én szememben legalább több, ugyanis valamilyen fokú előrehaladottságról ad tanúbizonyságot. Obama is ügyesen használta a közösségi médiát a választás előtt alatt, hát most Páva Zoltán is belekezdett. Egy kis pina ebbe simán belefér.

Egyébként mint tudjuk OV a számítógépet se tudja használni, legalábbis Kubatov szerint az emailezés már megy neki. Na legalább Viktor esetében biztosak lehetünk abban hogy nem lesz Facebook pina lájkolás. Pedig biztos szereti Ő is, nem szégyen az.

Tracy Facebook funny fail

2010 március 14

Tracy egy átlagos facebook user. Negyven elmúlt, ha minden igaz el van jegyezve, de úgy látszik kevés neki amit a kedves férj-jelölt nyújtani tud, ezért úgy döntött Mike-nak is lehetőséget ad. Be is engedte Őt, idézek, a “love-cave-between-my-legs” nevű helyre, a következtetéseket mindenki vonja le maga. Aztán, mivel a szülei úgy nevelték, meg is köszönte Neki, ahogy kell, a Facebook rendszerén keresztül. Ám ez nem sikerült tökéletesen, lásd a mellékelt képet…

Ha nagyítani szeretnél, kattints a képre!

Tracy Facebook funny fail

Tracy Facebook funny fail

Igen, véletlenül a falára került. Tehát nem privát üzenetet küldött, hanem kirakta publikba és így mindenki látta, vagy legalábbis az összes ismerőse. Azaz 176 ember, köztük a munkatársai, nagymamája, stb. Soroljam még? EPIC FAIL, ahogy az angol mondja.

Ez a posztot Balu barátomnak ajánlom aki a mai napig nem mer Facebook üzeneteket írni, mert nem tudja, hogy mi az amit mindenki lát és mi az amit csak egy-egy Facebook ismerőse. LOL :)

Szégyen blog - a szégyenteljes